Tevékenységi körünk

• Villamos tervezés
Vállaljuk családi házak, lakóparkok, közintézmények, ipari létesítmények, villamosenergia ipari létesítmények / 30kV-ig / engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítését. Vállaljuk az OTSZ előírásainak megfelelő tűzjelző hálózat kiviteli tervének elkészítését és engedélyeztetését.
Terveinket AutoCAD Lt 2004 és Wscad 5.3 programokkal készítjük el. A világítástechnikai méretezéseket és modelleket a Relux és Dialux programokkal végezzük.

• Kereskedelem
Cégünk kizárólag Moeller villamosipari készülékek valamint Rittal ipari és informatikai szekrények, és szekrény komponensek nagykereskedelmével foglalkozik. Vállaljuk az adott feladatokhoz a rendszerek optimalizálását, ami sok esetben jelentős anyagi megtakarítást jelent ügyfeleinknek. Projekt megrendelésnél szükség esetén a gyártási folyamatot végigkísérve díjmenetes szaktanácsadással segítjük a berendezésgyártók tevékenységét. A megrendelt termékek telephelyre való leszállítását és esetleges garanciális cseréket a jogszabályokban rögzített időtartományon belül biztosítjuk.

• Műszaki ellenőri szolgáltatás
Vállaljuk a berendezések villamos ipari kiviteli munkáinak szakszerű folyamatos ellenőrzését, részt veszünk a beruházás előkészítésében, ellenőrizzük a kivitelezők által benyújtott árajánlatok műszaki és anyagi tartalmát. Részt veszünk a beadott tervek ellenőrzésében, és- adott esetben- a beruházó és a tervező közötti vitás kérdések rendezésében. Kivitelezés során jogkövetően képviseljük a beruházó érdekeit.